14 Mart 2011 Pazartesi

Nehir Koltuk Takımı

Nehir Koltuk Takımı
Nehir Koltuk Takımı
  • Nehir Koltuk Takımı, renk kartelasındaki farklı renk seçenekleri uygulanabilir.
  • Koltuk Takımı : İki Adet Üçlü Koltuk ve iki Adet Berjer den Oluşmaktadır.
  • Takım Olarak Alabildiğiniz Gibi Tekil Olarak ta satın alabilirsiniz. Nehir Koltuk TakımıKaliteli Soft Sünger den İmal Edilmiştir.
  • Berjer seçenekleri mevcuttur. Nehir koltuk takımı özel ölçülerde üretimi yapılabilmektedir.
  • Modern Çizgi Yere Yakın Oturum Rahatlığı ve Gerektiğinde Kolay Bir Şekilde Yatak Pozisyonu Alabilen Şık Oturma Grubudur.
  • Farklı Kumaş Seçenekleri ve Renk Uygulaması Yapılır. Üçlü koltuklar yataklıdır. Gürgen iskelet,kaliteli süet kumaş,35 Hr sünger kullanılmaktadır.
  • Ürün Garanti Süresi İki Yıldır.
  • Teslimat Süresi : 3 ile 21 Gün arasında değişmektedir. Tüm Türkiye’ye Ücretsiz Kargo
  • Daha detaylı bilgi ve sorularınız için Destek Hattı : 0 (212) 436 00 87 numarayı arayabilirsiniz.
  • Destek ve Sorularınız İçin 0 (212) 436 00 87′ i Arayarak Müşteri Temsilcilerimizden Yardım Alabilirsiniz.
Sipariş ve detaylı bilgi için Berke Mobilya Nehir Koltuk Takımı

9 Mart 2011 Çarşamba

Berke Mobilya, Koltuk Takımları, Yatak Odaları, Yemek Odaları, Online Mobilya Alışveriş Sitesi

Berke Mobilya Koltuk Takımları, Yatak Odası Takımları, Duvar Üniteleri, Oturma Grubu Modelleri, gibi birçok mobilya modellerinde modayı anlık takip eden, modern tasarımlara sahip ve kaliteden ödün vermeyen çizgisiyle tercih edilen mobilya öncülerinden...

"Memnuniyetiniz memnuniyetimizdir." sözünü kendisine ilke edinmiş olan Berke Mobilya, 22 Yıllık Mobilya Tecrübesi, Güleryüzlü hizmetiyle sizleri memnun etmek için vardır. Mobilya arıyorsanız, mobilyalarınız değiştiriyorsanız, yeni evleniyorsanız, Berke Mobilya'yı ziyaret etmeden karar vermeyin.

En Şık Koltuk Takımları, Modern Yemek Odası Takımları, Avrupa Kalite Ödüllerine Sahip Yatak Odası Takımları, Tv ve Duvar Üniteleri ve daha bir çok ürün gruplarıyla sizlere mobilya alışverişinin tadını kaliteden ödün vermeden ekonomik bir şekilde yaşatmaya hazır.

1900 metrekare showroom ile Berke Mobilya Online Satış Mağazamızda gördüğünüz ve beğendiğiniz ürünlerin çoğunu görebilirsiniz. Sizleri de Mobilya Mağazamıza ve Online Mobilya Satış Sitemize bekliyoruz.

Tel: 0212 436 00 87 Fax: 0212 435 00 72

Mail: info@berkemobilya.com.tr

6 Mart 2011 Pazar

Polo Koltuk Takımı

Polo Koltuk Takımı
2011 Koltuk Takımları Modellerinden Polo Koltuk Takımı modeli dinlendirici renk tonları, zarif duruşu ile evlerinizdeki koltuk takımlarının pabucunu dama atmaya hazırlanıyor.Polo Koltuk takımı, 1 adet üçlü 1 adet ikili 1 adet tekli koltuktan oluşmaktadır, sehpa takıma dahil değildir.Polo sehpa 252 TL .Polo Koltuk takımı, Polo Yatak odası Takımı ve Polo yemek odası takımıyla birlikte üçlü grup ihtiyacı olan kullanıcılara tavsiye edilir.
Müşteri Temsilcilerimizden yardım ve destek için 0(212) 436 00 87 İletişim hattımız.
Ürün Detaylı bilgi: Polo Koltuk Takımı
Polo Koltuk Takımı

1 Mart 2011 Salı

Fiesta Koltuk Takımı

Fiesta Koltuk Takımı
Fiesta Koltuk Takımı

2011 Koleksiyonlarından Berke Mobilya Modellerinden Fiesta Koltuk Takımı Modeli bir adet Üçlü Yataklı Koltuk, bir Adet İkili Yataklı Koltuk, bir Adet Tekli Berjer Koltuk Takımından Oluşmakta olup Fiesta Koltuk Takımı Farklı Renk Ve Deri Seçenekleri ile Bambaşka Bir Takıma döndürmeniz mümkün . Takım Olarak sahip olabildiğiniz gibi Viva Koltuk Takımını Tekil Olarak ta Satın Alabilirsiniz. Fiesta Koltuk Takımı Kaliteli Sünger den üretilmiş olup Modern Çizgi Yere Yakın Oturum Rahatlığı Ve Gerektiğinde Kolay Bir Şekilde Yatak Pozisyonu Alabilen Şık Koltuk Takımıdır, Farklı Kumaş Seçenekleri ve Renk Uygulaması Yapılır. Fiesta Koltuk Takımı Fiesta Yemek Odası ve Fiesta FM TV Ünitesi ile beraber önerilmektedir.
Ürün Detaylı bilgi ve sipariş sayfası : Fiesta Koltuk Takımı
Diğer Koltuk Takımları Modelleri için tıklayın

Koltuk Takımları